Ζ.ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ 《Έλληνες ας σπεύσομεν να σώσομεν την Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει》

Θερμά συγχαρητήρια στο Σπουδαστήριο Τοπικής Ιστορίας του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς, που στην πρώτη του εκδήλωση εκτός του γνωστού χώρου του, έκανε την καλύτερη επιλογή.Στον τόπο της θυσίας του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά,θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου που αφορά την αδελφή του Άννα Μελά-Παπαδοπούλου, ξακουστή για το τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο στους Βαλκανικούς Πολέμους και τον Α’Παγκόσμιο Πόλεμο.Συγγραφέας ο καρδιολόγος-ιατρός Αντώνης Σταυρίδης και παρουσιαστής ο Βογατσιώτης νευρολόγος-ιατρός Νώντας Τσίγκας.Όλοι λοιπόν ας σπεύσουμε στο Μελά την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11.30π.μ.Είχε πει ο Ίων Δραγούμης 《Έλληνες ας σπεύσομεν να σώσομεν την Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει》.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Φεβρουάριος, 2019, 8:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr