» Ποτέ ξανά πρόσκληση σε εκδηλώσεις μας στους 153 που ψήφισαν την συμφωνία για τα Σκόπια. Οι 153 ψήφισαν με τις βρώμικες ιδέες τους,έκαναν το μεγαλύτερο κακό στον Ελληνισμό από το 1453! » Συνέντευξη του Προέδρου Γ.Αμαραντίδη VIDEO.

Άμεσα και σκληρά μηνύματα για την κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου –

» Μόνο το σύνολο του Ελληνισμού έχει αυτό το δικαίωμα, το οποίο τσαλαπάτησαν οι 153 ψηφίσαντες με τις βρώμικες ιδέες τους!! Ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει, όπως ξέρει, αλλά ήδη το έγκλημα διεπράχθη!! Ό,τι αποφάσισαν με τη ψήφο τους για την ονοματοδοσία των Σκοπίων , θα τους συνοδεύει στους αιώνες των αιώνων!! »

Χθες ο πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Γιάννης Αμαραντίδης μίλησε στον Αντ.Παραρά – Αποκαλυπτική συνέντευξη

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Καστοριά 8-2-2019
Αριθμ. Πρωτ. 5 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 20:00, στα γραφεία της Οργάνωσης Ποντίων Ν. Καστοριάς, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο με παρόντα μέλη τους κάτωθι:
Αμαραντίδης Ιωάννης
Κεχαΐδου Παρθένα
Μεγακλή Μαρία
Ζορπίδου Δέσποινα
Ανδρινοπούλου Πολυξένη
Λιώγος Στέφανος
Θεοδωρίδου Ειρήνη
Τερζόπουλος Κωνσταντίνος
Αποστολίδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Μουρατίδου Βασιλική

Με μοναδικό θέμα : Η Παράδοση του Ελληνικού ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ τα κάτωθι:
H Μακεδονία είναι Μία και Μόνο Ελληνική!! Το όνομα Μακεδονία προέρχεται από το επίθετο Μακεδνός που σημαίνει ψηλός άνθρωπος! Έτσι η γη των ψηλών ανθρώπων ονομαζόταν Μακεδονία από τη Λάρισα έως την Αχρίδα! Συγκαταλεγόταν και η Αρχαία Ηράκλεια πόλη ιδρυθείσα από τον Φίλιππο τον Β΄.!  
Σήμερα έχουμε δύο χώρες με Ελληνικά ονόματα : Μακεδονία και Ελλάδα! Αυτό το έγκλημα της παράδοσης του ονόματος Μακεδονία διεπράχθη από 153 Έλληνες με μειωμένο πατριωτισμό, χωρίς να έχουν δικαίωμα!!
Μόνο το σύνολο του Ελληνισμού έχει αυτό το δικαίωμα, το οποίο τσαλαπάτησαν οι 153 ψηφίσαντες με τις βρώμικες ιδέες τους!! Ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει, όπως ξέρει, αλλά ήδη το έγκλημα διεπράχθη!! Ό,τι αποφάσισαν με τη ψήφο τους για την ονοματοδοσία των Σκοπίων , θα τους συνοδεύει στους αιώνες των αιώνων!!
Ως εκ τούτου η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς ΘΕΩΡΕΙ ότι οι 153 ψηφίσαντες έκαναν το μεγαλύτερο κακό στον Ελληνισμό από το 1453! 
Ο Σύλλογος μας δεν θα προσκαλέσει ποτέ κανέναν από τους 153 ψηφίσαντες Βουλευτές σε μελλοντικές του εκδηλώσεις!! Είναι χρέος κάθε πατριωτικού Σωματείου να το κάνει πράξη!
Για το Δ.Σ.

Η Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Μεγακλή Μαρία Αμαραντίδης Ιωάννης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Φεβρουάριος, 2019, 7:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr