Παράταση έως τον Ιούνιο για τους ημιυπαίθριους

Παρατείνεται η προθεσμία για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων. Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών παρατείνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2011 και αφορά τόσο την αυτοπρόσωπη απευθείας υποβολή, όσο και την υποβολή τους με συστημένη επιστολή. Η τροπολογία προστέθηκε στο Σχέδιο Νόμου για τη βιοποικιλότητα.

Η προτεινόμενη ρύθμιση κρίθηκε αναγκαία από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος ώστε να αποφορτιστεί το έργο των πολεοδομικών υπηρεσιών και να διευκολυνθούν οι πολίτες οι οποίοι επιθυμούν την υπαγωγή χώρων που έχουν αλλάξει χρήση (σοφίτες, πατάρια, υπόγεια, φωταγωγούς, εσωτερικά αίθρια, πιλοτές, ημιυπαίθριοι κ.α.) στις διατάξεις του ν. 3843/2010.

Όσοι υποβάλλουν αίτηση στα πολεοδομικά γραφεία από την 1 Μαρτίου 2011 έως και τις 30 Ιουνίου 2011, θα καταβάλλουν την πρώτη δόση του ειδικού προστίμου στις 31 Οκτωβρίου 2011. ΤΟ ΒΗΜΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2011, 9:52 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr