16 υποψήφιοι Δ.Σ του Γ.Πετκανά. Δείτε τις φωτογραφίες τους και όλα τα ονόματα.

Γ.Πετκανάς «Μπορούμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτή την πρόκληση»

» Μαζί καταγράφουμε τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, τις ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν, καταθέτουμε προτάσεις, προτείνουμε τους τρόπους συνεργασίας, τις συνέργειες που μπορούν να γίνουν και όλοι μαζί με τεχνοκράτες της αυτοδιοίκησης, ολοκληρώνουμε το στρατηγικό σχέδιο αναγέννησης του τόπου μας και χαράσσουμε τον δρόμο για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Φορείς, οργανώσεις, συνεταιρισμοί, σύλλογοι, όλοι – χωρίς κανέναν απολύτως αποκλεισμό – που υπάρχουν και δρουν στον Δήμο Καστοριάς, μαζί και οι σύλλογοι Καστοριανών, όπου και αν αυτοί βρίσκονται συμμαχούμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Επιμένουμε στη λέξη «Συμμαχία» γιατί, με το νέο νόμο, τον Κλεισθένη: οι εκλογές του Μαΐου 2019 αλλά και η επόμενη μέρα, θα αποτελέσουν για τον Δήμο Καστοριάς, ένα υποχρεωτικό πεδίο συμμαχιών, συνεννοήσεως, συνεργασιών και συναίνεσης. Και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτή την πρόκληση »

Υποψήφιοι Δ.Σ. Η λίστα καθημερινά μεγαλώνει με νέες ανακοινώσεις.

Γιάντσου Έλενα  

Γκάγκας Γιώργος

Γραίσκος Σωτήρης

Ζήσης Θόδωρος

Ζησόπουλος Μιχάλης

Μπάρδος Γιάννης

Παντόπικος Αθανάσιος

Παπαδοπούλου Βαλεντίνα

Παπαθωμάς Δημήτρης

Παπαλέξης Γιάννης

Πάππου Βίβιαν

Παρτσάνη Ελαιοπούλου Φανή

Ρεσίνης Γιώργος

Σαπουντζής Χρήστος

Τζανοπούλου Έλενα

Τζιώρου Πλιάκα Χαρά

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Φεβρουάριος, 2019, 8:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr