Τζηκαλάγιας » Δεν τους πιστεύω, εξαγγέλλουν 5 πανεπιστημιακές σχολές στην Καστοριά ενώ το έργο τους είναι μηδενικό. Μόνο ψέμματα » 

Το καυτό θέμα των πανεπιστημιακών τμημάτων και των προεκλογικών υποσχέσεων καυτηριάζει ο ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ την στιγμή που αρκετοί και αρκετές επιλέγουν να κρυφτούν στο τόσο σοβαρό θέμα και για την περιοχή μας.

Η κυβέρνηση του Σύριζα εξαγγέλλει 5 πανεπιστημιακές σχολές στην Καστοριά. Θέλω να το πιστέψω αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Γιατί βρίσκονται 50 μήνες στην εξουσία!!,δηλαδή..(5+0),να πιστέψω το 5 η το 0 που είναι στα περισσότερα ζητήματα το έργο τους?Έχουν πει ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ιδιαίτερα για την Καστοριά,που δεν τους πιστεύουν ούτε αυτοί που έκαναν το λάθος και τους ψήφισαν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάρτιος, 2019, 5:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr