Οι Νέοι +εργάζονται. Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά

 

Η πρωτοβουλία της προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή Νέων, διοργανώνεται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct – Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο του έργου «Νεανικές Δράσεις».

Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει την ιδέα της Δημοκρατίας και να αφυπνίσει τους νέους για ζητήματα που αφορούν την πόλη τους. Οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν και αποφασίζουν με βάση το γόνιμο διάλογο, εξοικειώνονται με τους θεσμούς  και τα κοινά μέσα από έναν σύγχρονο τρόπο δια δραστικής εμπειρίας.

Η προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις αίθουσες του Δημαρχείου Καστοριάς από τις 10.30 έως και τις 16.30, με ενδιάμεσα διαλλείματα για ελαφριά γεύματα και καφέ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτητές και νέοι από 15 έως 23 ετών και οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοικτές έως και τις 10.03.2019.

Η φόρμα αιτήσεων συμμετοχής βρίσκεται εδώ. https://goo.gl/forms/LU54pLrkg52DRmek2

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και βεβαιώσεις συμμετοχής!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάρτιος, 2019, 6:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr