Να σταματήσουν οι δήθεν συσκέψεις για τις μολύνσεις του νερού. Σοβάρεψαν τα πράγματα. Η ώρα των ευθυνών έφτασε

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ αυτή η τοπική υποκρισία με ανόητες και συνεχόμενες δικαιολογίες για την ποιότητα του νερού και τα συνεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τίποτα από τα Δ.Τ από τις χλιαρές δικαιολογίες και τις δήθεν αντιδράσεις.

Έλεγχοι καθημερινοί, και με σοβαρότητα επιτέλους πριν έρθουν τα χειρότερα για ορισμένους, εντοπισμός του προβλήματος, της αιτίας που όλοι υποψιάζονται.

Τέλος οι δικαιολογίες, να πάρουν θέση και να βγουν με στοιχεία περιβαλλοντικές οργανώσεις και επιστήμονες…..Όλοι σχεδόν έχουν καταλάβει τι γίνεται, μέχρι πότε η τοπική καθίζηση θα συνεχίζεται. ΝΤΡΟΠΗ πλέον οι διαδικασίες που θέλουν κάποιοι να ακολουθούν και για το τόσο μεγάλο θέμα της δημόσιας υγείας.

Δεν είναι μόνο τα πάγια, οι απευθείας αναθέσεις τα εργάκια με επείγουσες διαδικασίες και τα σαχλά παιχνίδια των μετρήσεων.

Έχει σοβαρέψει η κατάσταση και όσο νωρίτερα το αντιληφθούν κάποιοι τόσο καλύτερα πλέον γι αυτούς…….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάρτιος, 2019, 11:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr