Πλήθος κόσμου στην χθεσινή εκδήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Καστοριάς ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ

 

» Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τη σημερινή σας παρουσία στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού μας!

Ιδιαίτερη τιμή, να έχω δίπλα μου τα στελέχη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Τον Πρόεδρο Τάσο Τζήκα, τον Αλέξη Τσαξιρλή, τον Κυριάκο Ποζρικίδη, αλλά και τον Αντιπρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Νίκο Γιαννίδη. Πολύτιμοι συνεργάτες, μα πάνω απ’ όλα καλοί φίλοι, που ήρθαν γιατί αγαπούν την Καστοριά.

Κάθε μέρα που περνάει αυξάνει η δυναμική μας. Το σημερινό πλήθος και η ποιότητα του κόσμου αυξάνει και τις προσδοκίες.
Αυξάνει όμως πολύ περισσότερο την διάθεση και την θέλησή μας να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυνατά αυτήν την ωραία προσπάθεια για να ξαναδώσουμε την ελπίδα ότι αυτός ο τόπος μπορεί να ξαναπάρει μπρος…

https://www.facebook.com/oragiadouleiakastoria/»Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2019, 10:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr