Απάντηση Μιχαηλίδη σε Καρυπίδη και συνδυασμό » ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ » . » Ο Αλέξανδρος Ρούσης μου είπε » έλα μαζί μας » , εκτός και αν εννοούσε να πάμε για ποτό, αν ήταν για ποτό τότε ναι δεν μου έκαναν πρόταση για το ψηφοδέλτιο »

 

» Πόλεμος ανακοινώσεων. Περίεργο το κλίμα στο ξεκίνημα για τις εκλογές » 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ τοπικής αυτοδιοίκησης ΝΟΔΕ » Στην χθεσινή μου συνέντευξη δεν ανέφερα ότι γνωρίζω τον κύριο Καρυπίδη όπως και κανέναν περιφερειακό σύμβουλο του εκτός από τον κύριο Αδαμόπουλου νυν Αντιπεριφερειάρχη και συνάδελφο,τον κύριο Ζυμπίδη Θεόφιλο , καθώς και τον πρώην υγειονομικό αντιπεριφερειάρχη κύριο Ρούση Αλεξανδρή , έναν εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο. Με τον τελευταίο σε μια συζήτηση μας μου είπε:’’έλα μαζί μας ‘’ ,αν εννοούσε για «ποτό» τότε σίγουρα δεν είχα πρόταση. Το θέμα της αυτοπροβολής το έχουν σίγουρα μεγαλύτερη ανάγκη οι υποψήφιοι και όχι αυτοί που δεν είναι.

 Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάρτιος, 2019, 2:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr