Αναμενόμενο…..Ολοκλήρωσε το ψηφοδέλτιο του ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ για τον ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 

Ο ίδιος και η μεγάλη ομάδα του σχεδόν έχουν ολοκληρώσει και την αναπτυξιακή πρόταση για την νέα 4ετία.

Για τον συνδυασμό τους δεν είναι έκπληξη η ολοκλήρωση και του υποψήφιου ψηφοδελτίου μιας και ο π.Δήμαρχος δουλεύει μήνες τώρα την κάθοδό του στον δήμο, σε όλο τον δήμο, συνομιλώντας καθημερινά με τους δημότες ώστε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εφόσον εκλεγούν να ξεκινήσουν άμεσα την υλοποίηση των έργων και των νέων προσπαθειών.

Σε πολύ αρχικό στάδιο βρίσκεται ακόμη μια κίνηση του Γιάννη Βυσούλη ο οποίος πολύ αργά ίσως έχει αποφασίσει την κάθοδο του όπου σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες σε αυτές τις πρώτες του επαφές για να κλείσει συμβούλους.

Αναμένουμε όλοι μας, και στον δήμο ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ αλλά και παντού να μας εξηγήσουν στον δημόσιο λόγο τους, τους λόγους που κατεβαίνουν, αυτοί αλλά και οι υποψήφιοι τους…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάρτιος, 2019, 7:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr