Άσχετο…..Η ΔΕΥΑΚ δουλεύει,ενημερώνει για οτιδήποτε γίνεται με το νερό και από την άλλη ο ΑΓΓΕΛΗΣ βγάζει ανακοινώσεις σαν να τους μαλώνει η να τους διαψεύδει ( ψυχραιμία ΠΟΛΙΤΕΣ….έρχονται εκλογές)

Νέα περίεργη ανακοίνωση Ανέστη Αγγελή για το νερό της Καστοριάς. Με ειλικρίνεια βγαίνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και ενημερώνει για προβληματικές πηγές που δίνουν μόλυνση, ενημερώνει για τις άμεσες αντιδράσεις και ενέργειες που κάνουν ο ίδιος και οι υπηρεσίες για την προστασία της δημόσια υγείας και από την άλλη με περίεργο ύφος ο δήμαρχος Καστοριάς την μια θέλει να δηλώνει πως έχουμε το καθαρότερο νερό το ποιοτικότερο νερό, σε λίγο θα μας έλεγε και το φθηνότερο, και την ίδια στιγμή όπως όλοι θυμόμαστε η ΔΕΥΑΚ έβγαζε ανακοίνωση για μόλυνση στην περίφημη πηγή ( ΔΕΥΑΚ : Ως προς το θέμα προσβολής της πηγής Μπέης Μπουνάρ από τον οργανικό ρύπο τετραχλωροαιθένιο σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: Στην πηγή Μπέης Μπουνάρ που υδροδοτούσε επικουρικά την πόλη της Καστοριάς, κατά την τακτική της παρακολούθηση, διαπιστώθηκε υπέρβαση του ανώτατου επιτρεπτού ορίου της τιμής του τετραχλωροαιθενίου (14 μg/l με όριο τα 10 μg/l). Άμεσα, σταμάτησε η λειτουργία του αντλιοστασίου της πηγής. )

Σήμερα ο δήμος βγάζει μια ακόμη περίεργη ανακοίνωση σαν να θέλει να μαλώσει την ΔΕΥΑΚ και τον πρόεδρο της που μιλά με αλήθειες και στοιχεία όταν υπάρχει ζήτημα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η σημερινή ακατανόητη ανακοίνωση :

Οι μετρήσεις που πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ποιότητα του νερού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καστοριάς αποτελούν απάντηση σε υποκειμενικές απόψεις από όπου και εάν εκφράζονται αυτές. 

 Η ποιότητα του ύδατος πληροί όλες τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας.Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2019, 3:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Άσχετο…..Η ΔΕΥΑΚ δουλεύει,ενημερώνει για οτιδήποτε γίνεται με το νερό και από την άλλη ο ΑΓΓΕΛΗΣ βγάζει ανακοινώσεις σαν να τους μαλώνει η να τους διαψεύδει ( ψυχραιμία ΠΟΛΙΤΕΣ….έρχονται εκλογές)”

 1. Φώτης Κουκουφίκας

  Όταν ξέρουμε ότι η πηγή Μπουσμπουνάρι είναι αποκομμένη εδώ και μέρες από το δίκτυο ύδρευσης της πόλης , και κάποιος μιλάει ΣΑΝ το Μπουσμπουνάρι να εξακολουθεί να τρέχει μέσα στο δίκτυο , όχι μόνο εκφράζει » υποκειμενική άποψη » , αλλά κακόβουλη άποψη , πολύ φτηνή άποψη , αξιοκαταφρόνητη άποψη .
  Άποψη ανάξια να φιλοξενείται σε οποιοδήποτε site .

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr