΄΄Ο πολιτικός «παλιμπαιδισμός» του κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλου΄΄.Σφοδρή επίθεση του Κ.Δημητριάδη

Δ.Τ – Ακούγοντας με απόλυτη προσοχή το τοπικό κανάλι Diktyo1, τα όσα ειπώθηκαν από τον συνυποψήφιό μου και επί σειρά ετών δήμαρχο Νεστορίου κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο, μου δημιουργήθηκε άμεσα το συναίσθημα για μια κατατοπιστική και πλήρη απάντηση.

Θεωρώ αδιανόητο, ως ο πραγματικός εκπρόσωπος της νέας γενιάς, να αποδεχθώ ότι εν έτει 2019 υπάρχουν αυτοδιοικητικοί παράγοντες – και μάλιστα κάποιου διαμετρήματος – με τόσο αναχρονιστικές και αρτηριοσκληρωτικές αντιλήψεις σχετικά με την τοπική διακυβέρνηση.

Ιδιαίτερα όταν ο κ. Γκοσλιόπουλος δηλώνει ότι:δεν θεωρεί υγιές και δημοκρατικό φαινόμενο τα πολλά ψηφοδέλτια στον Δήμο Καστοριάς!

Υπονοώντας προφανώς ότι το μόνο που έχει δημοκρατική νομιμοποίηση, είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο που επιδιώκει μετά μανίας ο ίδιος να κατεβάσει στον Δήμο Νεστορίου.

Ως απλός ακροατής, θα έλεγα πως δεν υπάρχει ουδεμία διαφορά με τα πολιτικά καθεστώτα λατινοαμερικανικού τύπου.

Αλλά ακόμα μεγαλύτερη κατάπληξη προκαλούν οι απόψεις του για όλα τα μεγάλα εκκρεμή ζητήματα που ταλανίζουν τον Δήμο και για τα οποία δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο ίδιος.

Όπως για το περίφημο φράγμα Νεστορίου, το οποίο ξεκίνησε επί των ημερών του και κατάντησε το… γεφύρι της Άρτας, με τις ευθύνες να μετατοπίζονται από τον ένα στον άλλο, σαν το «μπαλάκι» του πινγκ – πονγκ!

Συγκεκριμένα, η Ανώνυμη Βιοτεχνική Εταιρεία ΔΕΡΑΣΕΝ, της οποίας το χρέος γιγαντώθηκε στις τρεις θητείες του κ. Γκοσλιόπουλου και τώρα που η δημοτική αρχή του κ. Πασχάλη Γκέτσιου δρομολόγησε την λύση του, ο πρώτος έσπευσε προς την οικειοποίηση της επιτυχίας των άλλων!

Μετά από τρεις (3) θητείες στην διοίκηση του Δήμου, ο κ. Γκοσλιόπουλος θυμήθηκε την περιβόητη «αξιοποίηση» του Γράμμου, προτείνοντας μάλιστα την κατασκευή χιονοδρομικού κέντρου στην περιοχή της ορεινής Κοτύλης.

Όταν όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της Περιφέρειας μετατρέπονται σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων καθώς πρόκειται για μία επένδυση τουριστικού ενδιαφέροντος χωρίς κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιστοίχων προορισμών. (Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου, Πισοδερίου και Βασιλίτσας)

Εμείς λοιπόν ,ως νέοιάνθρωποι, με καινοτόμεςιδέες και προτάσεις, προτείνουμε πρώτα από όλα να μετατραπεί ο Δήμος χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά συστήματα σε Δήμο τεχνολογικά αναπτυγμένων προδιαγραφών, που μέσα από την κοινωνία

της πληροφορίας, να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά όχι μόνο σε περιφερειακό ή εθνικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Μόνο έτσι θα προσελκύσουμε επενδύσεις, που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας με άμεσο αποτέλεσμα την άμβλυνση του δημογραφικού μαρασμού που μαστίζει τα τελευταία έτη την ευρύτερη περιοχή όπως επίσης και το ότι θα αποτελέσει ένα κάλεσμα σε εκείνους που έφυγαν ώστε να δοθεί η δυνατότητα επιστροφής με κοινό στόχο την ένωση και την πραγματική πραγματική ανάπτυξη του Δήμου Νεστορίου.

Κωνσταντίνος Δημητριάδης Υποψήφιος Δήμαρχος Νεστορίου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2019, 3:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “΄΄Ο πολιτικός «παλιμπαιδισμός» του κ. Χρήστου Γκοσλιόπουλου΄΄.Σφοδρή επίθεση του Κ.Δημητριάδη”

 1. Nestoritis

  Μόνο θετικά σχόλια θα δημοσιεύονται για τον κ.Γκοσλιοπουλο…..

 2. www

  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ………………..ΣΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Η ΛΕΞΗ «ΜΑΓΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ.-

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr