Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενισχύει την εξωστρέφεια και αναδεικνύει την καινοτομία των επιχειρήσεων

 

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την Εμπορικό Ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας – Business France και τη Διευθύντρια του Γερμανικού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου GTAI (German Trade and Invest)

Την Εμπορικό Ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας – Business France και τη Διευθύντρια του Γερμανικού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου GTAI (German Trade and Invest) δέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, μετά την ολοκλήρωση των προκαθορισμένων συναντήσεων (B2B) που πραγματοποιήθηκαν στην πτέρυγα του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, στη ΖΕΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος Synergassia» που υλοποιεί ο Οργανισμός Enterprise Greece με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την υποστήριξη της ΑΝΚΟ Α.Ε. και τη συνεργασία των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης συζήτησε με τις διπλωματικές εκπροσώπους των δύο χωρών για τις προοπτικές ανάπτυξης και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της χώρας μας, τονίζοντας ότι «Όλες οι προσπάθειες που καταβάλουμε, μέσα από τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν με πρώτιστο το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, επενδύουμε στην καινοτομία, τόσο στον αγροτικό τομέα, όσο και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων με υψηλή ποιότητα.  Με την κλιματική αλλαγή αλλά και με τις οδηγίες που υπάρχουν για τη μεταλιγνιτική αλλαγή οδηγούμαστε σε ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης το οποίο εστιάζει στην ποιότητα στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό, στις υπηρεσίες και μέσα από τη στενή συνεργασία  ωφελούμαστε όλοι μας.»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2019, 5:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr