Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο κ. Καρυπίδης

Τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται για τους θλιβερούς απολογητές της καταστροφής του τόπου με προεξάρχοντες τον κ. περιφερειάρχη και τους 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία.

 

Ο περιφερειάρχης κ. Καρυπίδης έδειξε με την προχθεσινή του ομιλία στην Πτολεμαΐδα ότι είναι οπαδός του ποδοσφαιρικού δόγματος «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση».

Είναι δικαίωμα του, δεν ισχύει όμως το ίδιο όταν διαστρεβλώνει την πραγματικότητα όπως έπραξε με την ψευδή και απαξιωτική αναφορά στο πρόσωπο μου σχετικά με το σχέδιο «Αθηνά» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση (2013).

Δεν υπάρχει λόγος να παραθέσω όσα έπραξα για το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας τόσο ως δήμαρχος όσο και ως βουλευτής, είναι γνωστά σε όλες και όλους. Να τονίσω μόνο ότι με το Σχέδιο Αθηνά αμφότερα τα ιδρύματα της περιφέρειας μας ισχυροποιήθηκαν.

Το ίδιο γνωστός είναι και ο 5ετης απολογισμός του κ. περιφερειάρχη που σημαδεύτηκε από την αναιτιολόγητη καθυστέρηση δυο ετών της πανεπιστημιούπολης και την κατάργηση των επωνύμων εδρών του Πανεπιστημίου με τον ίδια να σιωπά. Ευτυχώς που υπήρξε δυναμική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ και δεν τρίτωσε το κακό με την κατάργηση των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου που επιχειρήθηκε το 2015 από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας.

Όλα τα άλλα που παρουσίασε ως απολογισμό για το πανεπιστήμιο ο κ περιφερειάρχης αφορούν σχέδια που ΘΑ ψηφιστούν και αρκετά αργότερα από την τρέχουσα θητεία του ΘΑ εφαρμοστούν.

Είναι δηλαδή προεκλογικές εξαγγελίες και όχι χειροπιαστή πραγματικότητα επί των ημερών του.

Ο καθένας μπορεί να συγκρίνει, αλλά κυρίως να κρίνει τι σημαίνουν όλα τα πιο πάνω για την ποιότητα του δημόσιου λόγου του κ. Καρυπίδη, το ηθικό και πολιτικό του υπόβαθρο.

Το προφανές είναι ότι ο εν λόγω βρίσκεται αλλού, εκεί και τότε που ως δημοσιογράφος στοχοποιούσε όποιον δεν του άρεσε, παραπλανώντας πολλούς.

Εξίσου προφανές είναι ότι ο κ. περιφερειάρχης βρίσκεται σε πανικό και ο λόγος είναι γνωστός.

Τα συντριπτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι η Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα η Κοζάνη με την Πτολεμαΐδα και όλος ο νομός μας, βιώνουν μια πρωτοφανή κρίση που ξεκίνησε το 2015 με αποκλειστική ευθύνη του κ. Τσίπρα και των εδώ συνεργών του (εδώ).

Τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται για τους θλιβερούς απολογητές της καταστροφής του τόπου με προεξάρχοντες τον κ. περιφερειάρχη και τους 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία.

Η προσπάθεια του κ. περιφερειάρχη να μεταθέσει αλλού τις δικές του ευθύνες θα πέσει στο κενό γιατί οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο κ. Καρυπίδης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2019, 9:18 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr