Δυσκολία ΚΑΣΑΠΙΔΗ για την 11η θέση του υποψήφιου ψηφοδελτίου του στην Καστοριάς. Παράπονα για ανόητα παιχνίδια υποψήφιας με δημοτικό ψηφοδέλτιο.

 


 

Οι επαφές είναι συνεχόμενες αλλά και τα ΟΧΙ αρκετά. Εσωτερικά όμως μεταξύ των υποψηφίων δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα και έχουν προκληθεί εντάσεις αλλά και παράπονα διότι κάποιοι-κάποιες έχουν ξεκινήσει » παιχνίδια » με ανταλλαγές ψήφων με δημοτικό υποψήφιο ψηφοδέλτιο εκμεταλλευόμενες ίσως και σχέσεις τους με την σημερινή διοίκηση του δήμο.

Η ενόχληση αρκετών από αυτές τις επιφανειακές και πολύ πρόχειρες ενέργειες θα αποβούν μοιραίες ίσως για τον ίδιο τον Γ.Κασαπίδη αν δεν ελέγξει ΑΜΕΣΑ αυτές τις πονηρές ενέργειες που ξεκίνησαν να τον εκθέτουν

Ενοχλημένοι με τις ενέργειες και την προσπάθεια να στηριχθεί υποψήφιο δημοτικό ψηφοδέλτιο μέσα από τον συνδυασμό Κασαπίδη είναι και αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που βλέπουν να συνεχίζουν ορισμένες αυτές τις άστοχες προσπάθειες.

Τις επόμενες ώρες έρχονται νέες πληροφορίες και νέα στοιχεία, μιας και ο κ.Κασαπίδης φαίνεται πως δεν είχε ιδέα για τέτοιες κινήσεις που ξεκίνησαν κάποιοι.

Τώρα όμως γνωρίζει πως το υποψήφιο ψηφοδέλτιο του »μπάζει» πριν καν ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας και θα υπάρξουν σοβαρές διαρροές και αντιδράσεις από όλα τα άλλα υποψήφια δημοτικά ψηφοδέλτια που είναι και περισσότερο δυνατά από αυτό που θέλει να ΄΄παίξει ΄΄άστοχα το συγκεκριμένο υποψήφιο άτομο

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάρτιος, 2019, 1:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr