ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ Δ. Α. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΙΑ Κ.ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών
Γιάννη Ραγκούση –

Κύριε Υπουργέ
Χαιρετίζουμε την τελική πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών για 3 δήμους(2
+1 ορεινός) στον Νομό Καστοριάς.Είναι απόλυτα εναρμονισμένη με αυτά

που πρεσβεύει το σχέδιο <<ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ>>.

Πολύ σωστά όλοι οι δήμοι και οι οικισμοί γύρω από την λίμνη της Καστοριάς θα υπαχθούν σε ένα Δήμο με έδρα τη Καστοριά τηρώντας περιβαλλοντικά και πληθυσμιακά κριτήρια.

Το προσχέδιο του Καλλικράτη εσφαλμένα προέβλεπε και τέταρτο Δήμο με έδρα το Μαυροχώρι συμπεριλαμβάνοντας του Δήμους Αγίων Αναργύρων Βιτσίου, Κλεισούρας και Μακεδνών και μάλιστα είχε χαρακτηριστεί ορεινός.

Τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων :Βιτσίου και Κλεισούρας τοποθετήθηκαν στο αρχικό σχέδιο και ομόφωνα αποφάσισαν ότι επιθυμούν να ενταχθούν στο Δήμο Καστοριάς .Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων με οριακή πλειοψηφία 7-6 αποφάσισε ότι επιθυμεί τον τέταρτο Δήμο.

Εμείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων που δεν επιθυμούμε τον τέταρτο Δήμο παραβλέψαμε το προσωπικό μας συμφέρον ,προτείνοντας την ένταξη του Δήμου μας στον διευρυμένο Δήμο Καστοριάς.Με την ένταξη στον Δήμο Καστοριάς τυχόν προσδοκία μας για επανεκλογή εκμηδενίζεται.

Η<< άλλη πλευρά>> του Δήμου επιθυμεί τον τέταρτο Δήμο για προσωπικό όφελος (επανεκλογή) παραβλέποντας το μέλλον του τόπου.Σήμερα πόρτα-πόρτα συγκεντρώνουν υπογραφές τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι τα χωριά μας θα σβήσουν ,θα πληρώσουν τα χρέη του υπερχρεωμένου Δήμου Καστοριάς ,ότι θα πληρώνουν αυξημένα δημοτικά τέλη.

Βρίσκουμε σωστή την απόφαση της ΤΕΔΚ Καστοριάς για 2 Δήμους στο Νομό Καστοριάς,σωστότερη όμως την απόφαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καστοριάς για 3 Δήμους(2+1 ορεινός) στον Νομό μας ,που είναι και η τελική πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών

Κορησός Καστοριάς 17 Μαίου 2010

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2010, 9:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr