Ολυμπία Τελιγιορίδου : «Ξεκινάει η ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στην Καστοριά. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

 

Μετά από μια επίμονη προσπάθεια και με πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες , επιτέλους ξεκινάει η ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

Σήμερα καθαρογράφτηκε η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου με βάση τα στοιχεία που στάλθηκαν από τις Κτιριακές Υποδομές στις 8/2/2019. Η θετική απόφαση πάρθηκε από το Ε΄ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου  στις 4/3/2019.

Η απόφαση αυτή είναι η τελευταία πράξη και δίνει πλέον την δυνατότητα στην ανάδοχο εταιρία για την υλοποίηση του έργου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Χαρωνίτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών, για την πολύτιμη συμβολή του και για την συνεργασία  που είχαμε για την επίλυση του θέματος.

Στην προσπάθεια επίλυσης χρόνιων προβλημάτων της περιοχής μας και αυτό το ζήτημα λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και την τοπική κοινωνία.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Απρίλιος, 2019, 2:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr