ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Να σταματήσουν ΤΩΡΑ κάποιοι που συμμετέχουν απλά επειδή είναι εκλεγμένοι, να εκμεταλλεύονται το πρόγραμμα ΤΕΒΑ – Προχωρήστε σε επίσημες καταγγελίες αν σας ζητούν ψήφους

 

Παρατηρήθηκε πολύ έντονα και ξεδιάντροπα τις τελευταίες ώρες, κάποιοι – κάποιες να εκμεταλλεύονται το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και από τους πολίτες που προσέρχονται για να παραλάβουν τα τρόφιμα, να ζητούν και ψήφους, αιρετοί, ξεπερνώντας τα όρια.

Οι καταγγελίες έφτασαν στον alphafm.gr.

Ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων να γίνει με δικά τους μέσα και όχι με ξεδιάντροπη εκμετάλλευση κεντρικών, και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Το ρεπορτάζ το συνεχίζουμε, καλό θα είναι αν κάποιοι εκλεγμένοι που είναι ξανά υποψήφιοι η νέοι υποψήφιοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν προγράμματα η εθελοντικές δράσεις να καταγγέλλονται ΑΜΕΣΑ με ονόματα.Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Απρίλιος, 2019, 7:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr