Έντονη αντίδραση προς τον υποψήφιο δημοτικό συνδυασμό της Κατερίνας Σπύρου για δημοσιοποίηση φωτογραφιών παιδιών με υποψήφιους Δ.Σ και μάλιστα σε εκδήλωση άσχετη με τις εκλογές αλλά με σημαντική εθελοντική συμμετοχή που απλά οι δύο σύμβουλοι εμφανίσθηκαν ξαφνικά

Ο υποψήφιος δημοτικός συνδυασμός »ΕΝΕΡΓΕΙΑ για τον Δήμο Καστοριάς» απέστειλε επίσημο Δ.Τ στο οποίο δυο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανέφερε πως επισκέφθηκαν τις δράσεις Lets Do it Greece” και «black mountain Festival”.

Οι δύο σύμβουλοι που εμφανίσθηκαν απλά στις εκδηλώσεις που άλλοι εθελοντικά ετοίμασαν βγήκαν φωτογραφίες με μικρά παιδιά και στην συνέχεια όλες αυτές χωρίς καμία επεξεργασία κοινοποιήθηκαν σε ΜΜΕ προκαλώντας την οργή γονέων και εκπαιδευτικών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα προς την κ. Σπύρου ζητώντας άμεσα να εξαφανισθούν τα παιδιά από την εκστρατεία της και να μην εμπλέκουν δράσεις εθελοντών και παιδιών με την δική της εκστρατεία στον δήμο Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει βγει και επείγουσα επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΥΡΟΥ για τις φωτογραφίες που βγήκαν οι δυο σύμβουλοι της με ανήλικα παιδιά και τις έστειλα μάλιστα στα ΜΜΕ και δυστυχώς κυκλοφόρησαν χωρίς καμία επεξεργασία μιας και ο υποψήφιος συνδυασμός το παρέβλεψε.

Διαβάστε το Δ.Τ που εστάλη στα ΜΜΕ

Στην Πανελλαδική εκστρατεία «Lets Do it Greece” έλαβε δράση   ο « Σύλλογος Φίλων του Περιβάλλοντος Μανιάκων» με Πρόεδρο τον κο Σάκη Αθανασίου Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς». Στον χώρο εκδηλώσεων «black mountain Festival”τοποθετήθηκαν    Φωτιστικά Δρόμου,  αυτόνομα με ηλιακά Panel , και πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαριότητας με τους  μαθητές σχολείων της περιοχής.  

Στην πετυχημένη  Δράση  «Lets Do it Greece” ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης  Γραμμοχωρίων  και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κος Στάθης Βασιλειάδης , έδωσε ενεργά το παρών, με δράσεις καθαρισμού του Αθλητικού Σταδίου Μανιάκων, και δενδροφυτεύσεις της περιοχής. Συνεργάτες στο έργο του ήταν με έντονη παρουσία το Δ.Σ του Συλλόγου καθώς και αθλητές των Ακαδημιών των Γραμμοχωρίων.


ΔΕΙΤΕ τις δυο φωτογραφίες που προκάλεσαν την οργή γονιών και εκπαιδευτικών διότι δεν είχε κανείς άδεια από κανέναν για να βγουν στο ίντερνετ ( που τίποτα δεν εξαφανίζεται ακόμη και αν το κατεβάσεις) και μάλιστα με την άστοχη αποστολή του Δ.Τ 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Απρίλιος, 2019, 9:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr