Διοργάνωση διασυλλογικών αγώνων Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 9:00 π.μ., στη νότια παραλία, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας. Στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 300 αθλητές με τους συνοδούς προπονητές, από 10 ναυταθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας.

Θα συμμετέχουν σχεδόν όλα τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και αθλητές από  τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας, καθώς και από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο που εδρεύει στον Πειραιά. Η προσέλευση Ομίλων από τόσο μακρυά, αποδεικνύει τη σημαντικότητα των αγώνων που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, οι οποίοι θεωρούνται από την κωπηλατική κοινότητα ως οι ποιοτικότεροι και αρτιότεροι οργανωτικά διασυλλογικοί αγώνες στην Ελλάδα. Ο κωπηλατικός στίβος του ΔΗ.ΝΑ.Κ. στον οποίο προπονείται χρόνια τώρα η Εθνική ομάδα κωπηλασίας της χώρας μας, αλλά και πρόσφατα της Ρωσίας, σε συνδυασμό με τη διοργάνωση αγωνισμάτων των 2000 μέτρων που είναι και η επίσημη αγωνιστική απόσταση για την κωπηλασία, που μόνο στο συγκεκριμένο στίβο διοργανώνονται, αποδεικνύουν τη σπουδαιότητα των αγώνων αυτών. Λίγες μέρες πριν τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Εφήβων/Νεανίδων στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους δοκιμές πριν τους κρίσιμους προαναφερθέντες αγώνες.

Στους αγώνες θα αγωνιστούν αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, σε μια γιορτή του αθλητισμού, που όπως πάντα καταφέρνει να διοργανώνει με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, η οποία όπως κάθε χρόνο, στέκεται αρωγός της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλει ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς για την τόνωση του αθλητισμού της πόλης, αλλά και του σημαντικότατου σκέλους του αθλητικού τουρισμού.

Οι απονομές των αγώνων θα γίνουν στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΗ.ΝΑ.Κ. περίπου στις 14:00 μ.μ. Στο ΔΗ.ΝΑ.Κ. θα πραγματοποιούνται και οι καθιερωμένες πλέον παράλληλες εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αθλητών και του αθλήματος της κωπηλασίας, μπορούν να προσέρχονται από τις πρωινές ώρες μέχρι και αργά το μεσημέρι που θα λήξουν οι αγώνες, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ομίλου, να στηρίξουν την προσπάθεια όλων των αθλητών και να χαρίσουν το θερμό τους χειροκρότημα την ώρα των απονομών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2019, 10:17 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr