Ψηφοδέλτιο » ΕΛΠΙΔΑ» Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Στάθη Κακουλίδη

 

Δ.Τ Ένας νέος επιστήμονας, που παλεύει σε έναν δύσκολο ιδιωτικό τομέα, στρατεύεται με τον συνδυασμό μας για να αναστραφεί η πτωτική πορεία της περιφερειακής μας οικονομίας και να σταματήσει η μεγάλη έξοδος νέων ανθρώπων στο εξωτερικό. Η σύγχρονη μάστιγα του brain drain μπορεί και πρέπει να σταματήσει, αν θέλουμε να έχει προοπτική ο τόπος μας. Ζώντας σε μια ευλογημένη περιοχή με δυνατότητες να παράγει ο Στάθης Κακουλίδης έχει χαρτογραφήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της Καστοριάς. Για αυτές θα παλέψει και αυτές σηματοδοτεί με την υποψηφιότητα του

καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Στάθη!

Βιογραφικό.

Είμαι γεννημένος το 1987 και κατάγομαι από την Μεσοποταμία Καστοριάς.

Σπούδασα στο ΑΠΘ, στο Μαθηματικό τμήμα.

Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγητής μαθηματικών.

Διετέλεσα μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Υπήρξα χοροδιδάσκαλος και πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας.

Είμαι νυν μέλος του ΔΣ του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Καστοριάς.

Είμαι παντρεμένος με την Σταμούλη Δήμητρα και έχουμε μια κόρη.

Συμμετέχω στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές στο συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλή τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Συμμαχώ με τη Γεωργία, γιατί μπορεί να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση ουσιαστικών έργων υποδομής και δράσεων που θα δημιουργούν υποδομές ανάπτυξης οδηγώντας σε θέσεις εργασίας αναστέλλοντας τη μαζική εκροή αξιόμαχων νέων στελεχών (brain drain ). 

Η γεωργία και η κτηνοτροφία πρέπει να θωρακιστούν για να προκύψουν προϊόντα ταυτότητας. Η μεταποίηση θα πρέπει να αξιοποιήσει την εμπειρία της γούνας.  Τα δάση μας και τα νερά μας, τα μνημεία του τόπου μας φυσικά, θρησκευτικά και ιστορικά να βρουν τη θέση που τους αξίζει σε ένα ολοκληρωμένο πολυπαραγοντικό αναπτυξιακό σχέδιο επανεκκίνησης της περιοχής μας.

Γραφείο τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2019, 5:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr