ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΙΑΝΟΣ » Με απαράβατο κανόνα την αρχή της αξιοπιστίας απέναντι στην κοινωνία δηλώνω ότι η προσπάθεια μας αυτή υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχει συνέχεια »

 

Εξέφρασα την πρόθεση να ηγηθώ σχήματος για τον δήμο Καστοριάς μαζί με ένα δομημένο σύνολο συνδημοτών. Εκτιμήθηκε ότι η δυναμικότητα του σχήματος δεν ξεπερνούσε τις παθογένειες του ισχύοντος εκλογικού συστήματος, ούτε τις υπερβολές του κλίματος που ήδη έχει διαμορφωθεί. Κρατώ την αγάπη μου για την Καστοριά και τους έντιμους, αγνούς και πραγματικά σκεπτόμενους πολίτες ,οι οποίοι μας αγκάλιασαν με ενθουσιασμό !!! Με απαράβατο κανόνα την αρχή της αξιοπιστίας απέναντι στην κοινωνία δηλώνω ότι η προσπάθεια μας αυτή υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχει συνέχεια.

Σωκράτης Λιάνος

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο κ. Λιάνος με την ομάδα του χωρίς να το έχουν δημοσιοποιήσει αυτή την φωτογραφία θα χρησιμοποιούσαν για τον προεκλογικό τους αγώνα :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Απρίλιος, 2019, 7:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr