Α.Ορεστικό. Ψηφοδέλτιο Σ.Μπουρινάρη «Δήμος Μπροστά» . » Άμεσα να δοθεί στην δημοσιότητα η Έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, σχετικά με την διερεύνηση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στο Άργος Ορεστικό

 

Δ.Τ – Ο συνδυασμός «Δήμος Μπροστά» με επικεφαλής τον Σωκράτη Μπουρινάρη, υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο Άργους Ορεστικού, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία του Άργους Ορεστικού, ζήτησε από την πρώτη στιγμή υπεύθυνες και ελικρινείς απαντήσεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας.

Για τον λόγο αυτό, την 23/04/2019, καταθέσαμε γραπτό αίτημα στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας-Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Καστοριάς, με σκοπό να λάβουμε αντίγραφο της Έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ, σχετικά με την διερεύνηση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στο Άργος Ορεστικό, για το διάστημα από 25/01/2019 έως 4/02/2019.

Η προφορική απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική, με την αιτιολογία πως το έγγραφο που έχει κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση είναι εμπιστευτικό και δεν μπορεί να δοθεί.

Ύστερα από τα γεγονότα αυτά, καλούμε δημόσια τους φορείς στους οποίους έχει κοινοποιηθεί η σχετική έκθεση, δηλαδή 1. Υπουργείο Υγείας, 2. Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας-Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Καστοριάς, και 3. Δήμο Άργους Ορεστικού, να προβούν στη δημοσιοποίηση του περιεχομένου της, γιατί η Δημόσια Υγεία βρίσκεται υπεράνω όλων.

Επιπρόσθετα, καλούμε την Δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους Ορεστικού να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες αν από την έκθεση προκύπτει το παραμικρό ζήτημα για την ποιότητα και την ασφάλεια του νερού, διότι ως αποδέκτης της εν λόγω έκθεσης γνωρίζει τα αποτελέσματά της και αναμένουμε πως έχει λάβει τα όποια αναγκαία μέτρα.

Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν την αλήθεια γιατί η Υγεία ως δημόσιο αγαθό είναι αδιαπραγμάτευτη. Αναμένουμε πως όλοι οι υπεύθυνοι φορείς θα σταθούν στο ύψος της ευθύνης τους απέναντι στους δημότες και τις δημότισσες του Άργους Ορεστικού.

Άργος Ορεστικό, 24/04/2019

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2019, 4:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr