ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ » Θέλουν το διάλογο ή προτιμούν τους μονολόγους; »

 

Δ.Τ Πριν από μερικές μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός WestChannel απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους υποψηφίους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας για να συμμετάσχουν σ’ έναν διάλογο, στον οποίο θα είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις προτάσεις τους για το μέλλον του τόπου μας.

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου δέχτηκε αμέσως την πρόσκληση. Δυστυχώς όμως ο διάλογος δεν έγινε καθώς οι κ. Καρυπίδης και Κασαπίδης είχαν άλλες υποχρεώσεις, τις οποίες προφανώς δεν μπορούσαν να αναβάλουν έστω και για λίγο!

Στις 9 Μαΐου 2019, η ΕΡΤ έχει προγραμματίσει debate με τη συμμετοχή των υποψηφίων Περιφερειαρχών. Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου αποδέχτηκε ήδη τη σχετική πρόσκληση και θα είναι παρούσα στο διάλογο. Ελπίζουμε το ίδιο να πράξουν και οι κ. Κασαπίδης και Καρυπίδης.

Ένας διάλογος όμως δε φτάνει. Τα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας είναι πολλά και μεγάλα και οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι λύσεις προτείνονται απ’ όλους για να τις αξιολογήσει και να αποφασίσει αναλόγως.

Γνωρίζουμε πως όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας πολύ ευχαρίστως θα φιλοξενούσαν διαλόγους μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών και είμαστε σίγουροι πως θα προγραμματίσουν τα δικά τους debates.

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου θα δώσει το παρόν όποτε και από όποιο μέσο ενημέρωσης κληθεί.Θα πράξουν το ίδιο και οι κ. Κασαπίδης και Καρυπίδης, αποδεικνύοντας στην πράξη πως θέλουν το δημιουργικό διάλογο και όχι τους στείρους μονολόγους;

Θα φανεί πολύ σύντομα.

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2019, 4:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr