Ο Χρόνης Βασιλειάδης υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ σύμβουλος με τον Γιώργο Πετκανά

Μετά την ολοκλήρωση των σχολικών μου υποχρεώσεων στην πόλη της Καστοριάς, αποφάσισα να επιστρέψω για να ζήσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στην Πεντάβρυσο. Σπούδασα δημοσιογραφία διαφήμιση και είμαι ιδρυτής ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού από το έτος 1997. Διατελώ παραγωγός εκπομπών και προβολής επιχειρήσεων στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Αποφάσισα να συμμαχήσω με τον Γιώργο Πετκανά διότι έχει αυτοδιοικητικές γνώσεις, την εμπειρία δημοτικών συμβουλίων και είναι ο μόνος έτοιμος να διοικήσει τον Δήμο Καστοριάς από την επόμενη ημέρα των εκλογών, χωρίς χάσιμο χρόνου. Επειδή ο δήμος μας και η τοπική οικονομία έχουν πιάσει πάτο και δεν είναι καιρός για πειράματα, συμμαχώ με τον Γιώργο Πετκανά και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον αδέσμευτο από κόμματα και άλλα συμφέροντα, συνδυασμό του «Συμμαχία Ευθύνης».

Με εκτίμηση
Χρόνης Βασιλειάδης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάιος, 2019, 10:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr