Υπεγράφησαν οι πρώτοι τίτλοι κυριότητας των οικοπέδων του οικισμού της Ποντοκώμης από τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη

 

Τους πρώτους τίτλους κυριότητας των οικοπέδων του οικισμού της νέας Ποντοκώμης υπέγραψε την Πέμπτη 2 Μαΐου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τους δικαιούχους που θέλουν να χτίσουν άμεσα στο χώρο του νέου οικισμού, οι οποίοι αμέσως μόλις αποκτήσουν τους τίτλους θα κάνουν τη μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν την άδεια των σπιτιών τους και να προχωρήσουν στην ανέγερσή τους.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους όλοι οι τίτλοι με τη σειρά που έχουν υποβληθεί τα δικαιολογητικά, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία της διαδικασίας.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης: «Είναι μια δικαίωση μιας μακράς διαδρομής και πορείας, έτσι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν τους τίτλους κυριότητας των οικοπέδων που παραχωρήθηκαν στο νέο χώρο που θα μετεγκατασταθεί το χωριό, στην περιοχή της ΖΕΠ Κοζάνης. Σήμερα είναι μια ημέρα δικαίου αλλά και επιπρόσθετης ευθύνης όλων μας για να επισπευσθούν και οι υπόλοιπες εκείνες διαδικασίες για να βγουν οι οικοδομικές άδειες και να χτίσουν οι δικαιούχοι τα σπίτια τους. Αναμένουμε την ανταπόκριση των δικαιούχων που θα έχουν τη δυνατότητα να κτίσουν, να το πράξουν, για να έχουμε έναν οργανωμένο πρότυπο οικισμό και να μη χαθεί αυτό που λέγεται Ποντοκώμη, ένα χωριό με διαχρονική πορεία, αξία και προσφορά».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάιος, 2019, 7:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr