Το όνομα του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά»,να γίνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας!

Δ.Τ – Πανέτοιμοι εδώ και πολύ καιρό, καταθέσαμε σήμερα επισήμως τον φάκελο υποψηφιότητας για τον Δήμο Καστοριάς, του Συνδυασμού μας «ώρα για δουλειά».

Μία δυνατή Ομάδα, που αποτελείται από 64 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους για τις εννιά Δημοτικές Ενότητες και 17 για το Τοπικό Καστοριάς, ο μέγιστος αριθμός που επιτρέπει ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ». Η πιο υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα των τελευταίων είκοσι ετών, που συνδυάζει εμπειρία και ανανέωση.

81 ξεχωριστές προσωπικότητες, που έχουν ασπαστεί τις Βασικές μας Αρχές κι έχουν βάλει την υπογραφή τους χωρίς ανταλλάγματα, για να γίνει σε 23 μέρες από σήμερα το όνομα του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά», μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάιος, 2019, 12:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr