Ανακοίνωση Ανεξάρτητου Συνδυασμού για το τοπικό Δισπηλιού Τώρα, Μπορούμε (για τον τόπο μας)

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Το Δισπηλιό, ένα χωριό στην είσοδο της πρωτεύουσας του Νομού, με φυσική ομορφιά, με πρόσβαση σε βουνό και σε λίμνη, με το Λιμναίο Οικισμό, με το Εκθετήριο και τις μεγάλες γουνοποιητικές επιχειρήσεις στα όρια της επικρατείας του, με ανθρώπους δραστήριους και πληθυσμό που συνεχώς αυξάνεται βρίσκεται, τα τελευταία χρόνια, στο επίκεντρο σημαντικής υποβάθμισης, με αποκορύφωμα την υπόθεση της ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα της ευρύτερης περιοχής και την έκθεση των κατοίκων του χωριού σε τοξικές, χημικές ουσίες μέσω του πόσιμου νερού.

Με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την τεράστια ανάγκη για μια ουσιαστική, ανεξάρτητη και αδέσμευτη εκπροσώπηση του Δισπηλιού σε επίπεδο Κοινότητας, Δήμου και Περιφέρειας, προέκυψε μια κίνηση πολιτών μέσα από την οποία συγκροτήθηκε ο συνδυασμός «Τώρα Μπορούμε (για τον τόπο μας) «Τώρα Μπορούμε» για να δικαιωθεί ο αγώνας μας.

«Τώρα Μπορούμε» για να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε το χωριό που μας αξίζει. «Τώρα Μπορούμε» για να αναδείξουμε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας. «Τώρα Μπορούμε»γιατί το Δισπηλιό δεν μπορεί να είναι άλλο η «χωματερή» της Καστοριάς. «Τώρα Μπορούμε» γιατί πρέπει να διεκδικήσουμε ανταποδοτικά οφέλη για όλα όσα μας επιβαρύνουν. Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης ,απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις – που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν- να συστρατευθούν μαζί μας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε. Αποδείξαμε ότι δεν κάνουμε πίσω. Αποδείξαμε ότι δεν μας κινητοποιεί κανένα προσωπικό συμφέρον. «Τωρα Μπορούμε» ΌΛΟΙ μαζί να φτιάξουμε το Δισπηλιό που μας αξίζει. «Τώρα Μπορούμε» ΟΛΟΙ μαζί (για τον τόπο μας).

Με τιμή Οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι Γκιάτας Κωνσταντίνος (Ντίνος)

Θώμου Θωμάς

Κωνσταντίνιδης Χρήστος του Νικολάου

Μιχαλοπούλου Αλεξάνδρα του Δημητρίου

Τρύφου Αλεξάνδρα (Αλέκα)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάιος, 2019, 9:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr