Στο νοσοκομείο Καστοριάς η Κατερίνα Σπύρου

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Δ.Τ – Στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων της σε νευραλγικούς τομείς του Νομού  Καστοριάς η υποψήφια Δήμαρχος της δημοτικής κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» μαζί με υποψήφιους συμβούλους του ψηφοδελτίου της, επισκέφτηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς κο Βασίλειο Αντωνιάδη . Στην συνάντηση τους , ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν και επιτακτικά ζητούν λύση για το καλό του κοινωνικού συνόλου , ήταν η διάνοιξη του δρόμου προς το νοσοκομείο για την ευκολότερη και καλύτερη πρόσβαση των πολιτών ,καθώς και το φλέγον θέμα της πυρασφάλειας του χώρου ,ώστε στο μέλλον να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ασθενών , των επισκεπτών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Καστοριάς. Η κα Σπύρου τόνισε την ανάγκη η δημοτική αρχή να αποτελέσει αρωγό στα θέματα υγείας των πολιτών δίνοντας λύση σε θέματα υποδομών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάιος, 2019, 7:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr