Στο νοσοκομείο Καστοριάς η Κατερίνα Σπύρου

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Δ.Τ – Στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων της σε νευραλγικούς τομείς του Νομού  Καστοριάς η υποψήφια Δήμαρχος της δημοτικής κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» μαζί με υποψήφιους συμβούλους του ψηφοδελτίου της, επισκέφτηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς κο Βασίλειο Αντωνιάδη . Στην συνάντηση τους , ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν και επιτακτικά ζητούν λύση για το καλό του κοινωνικού συνόλου , ήταν η διάνοιξη του δρόμου προς το νοσοκομείο για την ευκολότερη και καλύτερη πρόσβαση των πολιτών ,καθώς και το φλέγον θέμα της πυρασφάλειας του χώρου ,ώστε στο μέλλον να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ασθενών , των επισκεπτών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Καστοριάς. Η κα Σπύρου τόνισε την ανάγκη η δημοτική αρχή να αποτελέσει αρωγό στα θέματα υγείας των πολιτών δίνοντας λύση σε θέματα υποδομών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάιος, 2019, 7:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr