» Ώρα για δουλειά » Κρατάμε το επίπεδο της προεκλογικής περιόδουψηλάγιατί νιώθουμε ότι το ίδιο ακριβώς θέλουν και όλοι οι συμπολίτες μας »

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Δ.Τ Στο μήνυμα του Συνδυασμού, με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Δημοτικές Εκλογές, είχαμε δηλώσει ότι θα τηρήσουμε κατά γράμμα όλες τις αποφάσεις, τις διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους για τους κανόνες, τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές και ότι θα κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά γιατί νιώθουμε ότι το ίδιο ακριβώς θέλουν και όλοι οι συμπολίτες μας.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκεκλημένοι σήμερα στο Δημαρχείο Καστοριάς σε κοινή σύσκεψη των Συνδυασμών των υποψηφίων Δημάρχων για τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται για την προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο, κατόπιν έγγραφης πρότασης που κατατέθηκε από τον Συνδυασμό μας «ώρα για δουλειά», αποφασίστηκε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία ενέργεια αφισοκόλλησης ή τοποθέτησης άλλων ειδικών κατασκευών σε πλατείες και δημόσιους χώρους για λόγους ευπρέπειας, καθαριότητας και ευταξίας, στον Δήμο Καστοριάς, απόφαση η οποία θα εγκριθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς.

Χαιρετίζουμε την αποδοχή της πρότασής μας από όλες τις πλευρές ελπίζοντας ότι και στην επόμενη μέρα της νέας Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να παίρνονται αποφάσεις με γνώμονα το κοινό καλό των συνδημοτών μας και του Δήμου Καστοριάς.

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια και τον αγώνα μας, κοιτάζοντας μόνο μπροστά, με την προσδοκία το μήνυμα «ώρα για δουλειά» να γίνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον τόπο μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Μάιος, 2019, 2:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr