Αύριο στην Κοζάνη στο εφετείο κακουργημάτων η δίκη για την κλοπή στην επιχείρηση «MARCO VARNI». Ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Δ.Τ – Ο Σύνδεσμος  Ελλήνων Γουνοποιών εκφράζει την αμέριστη στήριξη και τη συμπαράστασή του προς την επιχείρηση «MARCO VARNI» σχετικά με την υπόθεση των δύο κλοπών γουναρικών από το κατάστημα της επιχείρησης τον Οκτώβριο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2017, η οποία δικάζεται τη Δευτέρα 13-05-2019 στο Εφετείο Κακουργημάτων στην Κοζάνη.

            Τα σοβαρά αυτά εγκλήματα, ο τρόπος με τον οποίο οργανώθηκαν και εκτελέστηκαν οι κλοπές των γουναρικών και οι φυγαδεύσεις τους από πολυμελή οργάνωση Σέρβων καθώς και οι πολύ μεγάλες ποσότητες των γουναρικών που εκλάπησαν από την ανωτέρω επιχείρηση δυο φορές σε διάστημα μόλις τεσσάρων ετών, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, ανησυχία και φόβο σε όλους μας.

            Στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο κλάδος της γούνας και όλοι όσοι ανήκουμε στο χώρο αυτό πραγματοποιούμε καθημερινό αγώνα προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που έχουμε αναλάβει. Επιπρόσθετα, όμως, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τους προαναφερόμενους εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι κινούνται πέρα από κάθε νομιμότητα και αποσκοπούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν τους κόπους και τις θυσίες που πραγματοποιούν οι γουνοποιοί για πολλές δεκαετίες.

            Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στέκεται απέναντι σε κάθε είδους τέτοια φαινόμενα. Το ελάχιστο που δικαιούμαστε όλοι ως πολίτες και ως επαγγελματίες είναι η εξασφάλιση ενός σύννομου, υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αέναο και δύσκολο αγώνα μας προς όφελος ολόκληρης της ελληνικής οικονομίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάιος, 2019, 9:23 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr