Μήνυμα για την Γιορτή της Μητέρας από την ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

 

Δ.Τ – Η γιορτή της μητέρας είναι μια γιορτή που δεν έχει αναφορά μόνο σε αυτή την ημέρα αλλά σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελεί την παγκόσμια αναγνώριση στο πρόσωπο της μητέρας, που είναι το πανανθρώπινο σύμβολο της ζωής, της αγάπης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.          

Είναι η μέρα που μιλάει η καρδιά μας και εκφράζει την ευγνωμοσύνη μας στη γυναίκα που χρωστάμε περισσότερα απ’ ότι σε οποιονδήποτε άλλο, σε αυτή που μας χάρισε την ζωή και βρίσκεται δίπλα μας με αφοσίωση και αυτοθυσία, στηρίζοντας κάθε βήμα και προσπάθειά μας.

Η αγάπη της μητέρας δεν έχει άλλη όμοιά της στον κόσμο και για τον καθένα από μας σημαίνει κάτι διαφορετικό. Για κάποιους είναι πηγή τρυφερότητας και στοργής, για άλλους  πηγή ασφάλειας και δύναμης, αλλά για όλους, η απόλυτη έκφανση της αγάπης.

Υποκλινόμαστε στην εμβληματική μορφή της μητέρας που αποτελεί τον επίγειο φάρο για όσους έχουν βάλει σημάδι της ζωής τους την αγάπη.

 

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάιος, 2019, 9:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr