Άμεση αντίδραση και διάψευση ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΥ για στήριξη του από ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι ο συνδυασμός “Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου” είναι ανεξάρτητος και υπερκομματικός. Σε αυτόν συμμετέχουν πρόσωπα από όλα τα κόμματα με κοινές συνισταμένες την αγάπη για τον τόπο μας, την διάθεση προσφοράς και τις προγραμματικές μας θέσεις και αρχές. Επιδιώκουμε, επομένως, να εκφράσουμε όλους τους δημότες Νεστορίου, πέρα και πάνω από κόμματα, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κομματικό πρόσημο. Οι λύσεις δεν έρχονται μονοκομματικά, αλλά από άξιους και δημιουργικούς ανθρώπους. 

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες ανά τη χώρα να υπερψηφίσουν συγκεκριμένους συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα σε αυτούς και την “Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου” που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής. Με αφορμή την κομματική αυτή ανακοίνωση για την οποία δεν είχαμε την παραμικρή προηγούμενη ενημέρωση και συναίνεση, θέλω να διευκρινίσω σε όλους τους τόνους και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ζητήσαμε χρίσμα ή στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα. Απορρίπτουμε κάθε προσπάθεια κομματικού καπελώματος και αντίστοιχης εκμετάλλευσης της συλλογικής και διακομματικής αυτής Πρωτοβουλίας. Μας ενδιαφέρει και διεκδικούμε μόνο την εμπιστοσύνη των χιλιάδων συνδημοτών μας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, ένταξης και ψήφου. Η “Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου” ξεκίνησε και θα συνεχίσει αυτόνομα και υπερκομματικά. Αυτή η θέση αρχής είναι απαράβατη και αδιαπραγμάτευτη.»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Μάιος, 2019, 12:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr