Δ.Άργους Ορεστικού. Σκληρή απάντηση ΜΠΟΥΡΙΝΑΡΗ σε ΠΑΝΟ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ σχετικά με την ρύπανση της πηγής Αρμενοχωρίου » αρνείται να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους και να ενημερώσει για τα αποτελέσματα της έρευνας »

Δ.Τ – Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του απερχόμενου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Άργους Ορεστικού, κου Πάνου Κεπαπτσόγλου, ο οποίος αποφάσισε επιτέλους να σπάσει την απόλυτη σιωπή με την οποία έως τώρα αντιμετωπίζει το κάλεσμα που έχουμε απευθύνει δημόσια για υπεύθυνες και ειλικρινείς απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε ότι με θλίψη διαπιστώσαμε πως και πάλι δεν λάβαμε τις απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που θέτουν οι συνδημότες μας, καθώς η απερχόμενη δημοτική αρχή αποφάσισε για άλλη μια φορά να ακολουθήσει την προσφιλή της τακτική της αναζήτησης εξωτερικών ευθυνών σε σκοτεινούς και δόλιους κύκλους που την επιβουλεύονται.

Ας είναι, εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο των ανώνυμων κατηγοριών και απειλών, αλλά επώνυμα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για υπεύθυνες και ειλικρινείς απαντήσεις θέτοντας πάντα συγκεκριμένα ερωτήματα. Αυτό ζητούν οι πολίτες του Άργους Ορεστικού και αυτό επιτάσσει η δημοκρατική μας συνείδηση και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκφοβίσει ή να μας αναγκάσει να συμβιβαστούμε, σεβόμενοι πάντα τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των δημοτών του Άργους Ορεστικού, που τόσο υποτιμητικά η απερχόμενη δημοτική αρχή χαρακτηρίζει ως «σπέκουλα».

Προφανώς η απερχόμενη δημοτική αρχή θεωρεί «σπέκουλα» και τα επείγοντα έγγραφα της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Καστοριάς, με πιο πρόσφατο αυτό που εκδόθηκε στις 10/05/2019 σχετικά με την ρύπανση της πηγής Αρμενοχωρίου, και για αυτόν τον λόγο αρνείται να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους και να ενημερώσει για τα αποτελέσματα της έρευνας που ζητήθηκε από τις υπηρεσίες να πραγματοποιήσει για να βρεθεί η πηγή της ρύπανσης.

Ενδεχομένως να θεωρεί «σπέκουλα» και το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πηγή της επιδημίας γαστρεντερίτιδας, που εκδόθηκε στις 26/03/2019 και το κρατάει ακόμα κλειδωμένο στα γραφεία του δήμου ως επτασφράγιστο μυστικό.

Άλλωστε η απερχόμενη δημοτική αρχή φαίνεται πως τα γνωρίζει όλα καλύτερα απ’ όλους. Τόσο καλά που θεωρεί περιττό να δώσει απαντήσεις τόσο στις υπηρεσίες όσο και στους δημότες του Άργους Ορεστικού για όλα τα παραπάνω

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάιος, 2019, 8:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr