Τελετή αναγόρευσης Παναγιώτη Ν.Τσάκου

Δ.Τ – Την Τετάρτη 15 Μαίου ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος παραβρέθηκε, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην τελετή αναγόρευσης του Καπτ. Παναγιώτη Ν. Τσάκου σε Επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών. 
Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου, το Τμήμα  Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών σε συνεργασία με το Επίτιμο Προξενείο της Ουρουγουάης. 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών κ. Ηλίας Κουσκουβέλης . Έπαινος απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Καθηγητή Δημήτριο Σκιαδά, ακολούθησε η αναγόρευση του Παναγιώτη Νικολάου Τσάκου ως Επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών και η ομιλία του τιμωμένου με τίτλο «Η αδήριτη ανάγκη διατήρησης της ναυτοσύνης των Ελλήνων προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας» 
Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στο φουαγιέ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προς τιμήν του Επίτιμου διδάκτορα με την ευγενική υποστήριξη του Επιτίμου Προξενείου Ουρουγουάης. 
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάιος, 2019, 4:39 μμ. στις Κατηγορίες Χωρίς κατηγορία. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr