ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ ΄΄Κεντρική Εκδήλωση του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά» ΄΄

Σήμερα στις 8:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ πραγματοποιείται η Κεντρική Εκδήλωση του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά», στην οποία ο Γιάννης Κορεντσίδης θα μιλήσει για πρώτη φορά σε ανοικτή εκδήλωση και θα απευθυνθεί προς τους πολίτες του Δήμου Καστοριάς, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και η παρουσίαση των Υποψηφίων του Συνδυασμού με έναν και πάλι πρωτότυπο τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε και με χαρά θα σας περιμένουμε να παρευρεθείτε στην Εκδήλωση, όπου έχει προβλεφθεί ειδικός υπερυψωμένος χώρος για όλους τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης, όπως επίσης και καρέκλες πλησίον του χώρου αυτού.

Επειδή η εκδήλωση θα ακολουθήσει έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό θα χρειαστούμε και θέλουμε και τη δική σας πολύτιμη συνεργασία, ακολουθώντας κάποιες μικρές αλλά χρήσιμες «οδηγίες» που θα σας δοθούν από τους υπεύθυνους της Εκδήλωσης ώστε στο τέλος της Εκδήλωσης να έχουμε όλοι το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Νιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όλο αυτό το διάστημα, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, και παράλληλα να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την άψογη στάση σας από τα Μέσα που εκπροσωπείτε, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της πληροφόρησης των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση

Η Ομάδα Τύπου & Επικοινωνίας του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάιος, 2019, 12:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr