ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΚΑΝΑΣ: Ανησυχώ για το μέλλον του τόπου και το αύριο των παιδιών μας

 

Δ.Τ – Ο Γιώργος Πετκανάς, υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς, γνωρίζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα που δεν επέτρεψε στον συνδυασμό του «Συμμαχία Ευθύνης» να συμμετέχει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Καστοριάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συμμετέχω στην τοπική αυτοδιοίκηση περισσότερο από δύο δεκαετίες και θεώρησα υποχρέωση μου και τιμή να ηγηθώ του συνδυασμού αυτού, όταν μου προτάθηκε από συμπολίτες μας Καστοριανούς. Ένας συνδυασμός που συμπεριέλαβε νέες και νέους υποψηφίους με ικανότητες και διάθεση προσφοράς για τον τόπο, αφήνοντας πίσω το κατεστημένο και τις νοοτροπίες του χθες.Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Η «Συμμαχία Ευθύνης» κατέθεσε ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης και ανάπτυξης για τον δήμο Καστοριάς, που δυστυχώς απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Σεβόμαστε ωστόσο τη λαϊκή ετυμηγορία και ως συνδυασμός παραμένουμε ενωμένοι.

Σε ότι με αφορά προσωπικά δεν διαπραγματεύτηκα καμία θέση ευθύνης στην διοίκηση του δήμου Καστοριάς, συνεπώς ο ίδιος δεν θα συμμετέχω στο νέο σχήμα – αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ικανοί και άξιοι συνεργάτες μου δεν θα έχουν την ευκαιρία αυτοδιοικητικής συμμετοχής.

Ευχαριστώ όλες και όλους τους συνδημότες μας, για την στήριξη που απλόχερα μας προσέφεραν, καθώς και τους ανθρώπους που βρέθηκαν πλάι μου σε όλη αυτή την προεκλογική διαδρομή μέχρι σήμερα. Συνεχίζω να ανησυχώ για το μέλλον του τόπου και για το αύριο των παιδιών μας».

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Μάιος, 2019, 12:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr