“Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν αντιπαλότητες, παρά μόνο ενωτικό πνεύμα στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας”

 

Η δήλωση του Γιάννη Κορεντσίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν θριαμβευτικό και καθηλωτικό, ξεπερνώνταςκάθε προσδοκία ακόμη και για εμάς τους ίδιους. Σήμερα, θα ήταν ψέμα εάν λέγαμε ότι δεν είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το 47%, που μας δίνει 19 έδρες!

Είναι όμως κι ένα αποτέλεσμα που μας προσθέτει ακόμη περισσότερη ευθύνηκαι να φανούμε αντάξιοι στην επιθυμία των συνδημοτών μας. Διότι, αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη για την τελική νίκη, από εχθές κιόλας ο κόσμος έστειλε το μήνυμα κι έκανε την επιλογή του και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο για το ποια θέλει να είναι η επόμενη δημοτική αρχή.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και όλους για την εμπιστοσύνη τους και την προτίμηση που έδειξαν τόσο σε εμένα, όσο και στον Συνδυασμό.

 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του Συνδυασμού μας. Αυτήν την καταπληκτική και πολύ δυνατή ομάδα για την οποία έχω δεσμευτεί ότι, όπως ξεκινήσαμε σαν μια οικογένεια, έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε για να οδηγήσουμε τον Δήμο Καστοριάς σε μια νέα εποχή.

 

Τέλος, θέλω να συγχαρώ την κ. Σπύρου, τον κ. Πετκανά, τον κ. Ταμήλια και τον κ. Τίγκα για τον αγώνα που έδωσαν, διότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν αντιπαλότητες, παρά μόνο ενωτικό πνεύμα στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Μάιος, 2019, 8:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr