Τι θα κάνει ο ΠΕΤΚΑΝΑΣ και η »συμμαχία ευθύνης» την Κυριακή. Κορεντσίδη η Σπύρου;

Θέμα: Επαναληπτικές δημοτικές εκλογές

Δ.Τ – Την Τετάρτη 29.5.2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και στελεχών της «Συμμαχίας Ευθύνης» με θέμα τις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, για τον δήμο Καστοριάς. Ομόφωνα αποφασίστηκε από τους παρόντες, ότι, δεν θα δοθεί καμία κατεύθυνση στους συμπολίτες μας που ψήφισαν την «Συμμαχία Ευθύνης» στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, διότι οι ψηφοφόροι του συνδυασμού μας,είναι πολίτες με ελεύθερη σκέψη που έχουν ξεπεράσει κομματικές γραμμές, νοοτροπίες του παρελθόντος και μας επέλεξαν με κριτήριο το πρόγραμμα, τις προτάσεις και την καταλληλότητα των προσώπων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2019, 8:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr