Ανακύκλωση των ψηφοδελτίων από την ΄΄Συμμαχία Ευθύνης ΄΄

Ένας τόνος καθαρό χαρτί από τα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών που θα χρησιμοποιούνταν την δεύτερη Κυριακή συγκεντρώθηκε στο τυπογραφείο INPRINTπου συνεργάστηκε ο συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς, τον Γιώργο Πετκανά.

«Στο πλαίσιο προγράμματος συλλογής έντυπου χαρτιού αποφασίσαμε όλοι οι υποψήφιοι και συνεργάτες του συνδυασμού μας, να προωθήσουμε στην ανακύκλωση τόσο τα ψηφοδέλτια όσο και το προεκλογικό υλικό που περίσσεψε και δεν χρησιμοποιήθηκε στις δημοτικές εκλογές. Αυτό σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης, καθώς το ανακυκλωμένο χαρτί θα επιστρέψει στις τοπικές κοινωνίες» τόνισε ο

Γιώργος Πετκανάς και συνέχισε:

«Το κέρδος από αυτή τη διαδικασία είναι τεράστιο αν αναλογιστεί κάποιος ότι για τις εκλογές 2019 σε όλη την Ευρώπη χρειάστηκε να κοπούν 150.000 δέντρα για να παραχθούν τα ψηφοδέλτια» και σύστησε να κάνουν όλοι οι συνδυασμοί το ίδιο ενώ επισήμανε ότι «όσο περισσότερη ανακύκλωση κάνουμε τόσο περισσότερο βοηθάμε το περιβάλλον αλλά και την οικονομία του τόπου μας».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάιος, 2019, 12:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr