Ευχές για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Σχολικού Έτους 2018-2019

 

Σήμερα ξεκινά για τα παιδιά μας η προσπάθεια διεκδίκησης της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και κλείνει ο μοναδικός κύκλος της μαθητικής τους ζωής. Σήμερα  καλούνται να δώσουν μία από τις σημαντικότερες μάχες για την επιδίωξη των στόχων τους.

Έχοντας ως εφόδια την υπομονή, το θάρρος και την αποφασιστικότητα, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει, διεκδικείστε τα όνειρα και το μέλλον που σας ανήκει. Οι εξετάσεις στις οποίες συμμετέχετε αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία αλλά όχι και την μοναδική, για την ανταμοιβή των κόπων σας και την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Θα ήθελα από καρδιάς να στείλω τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, καλή δύναμη στους συνοδοιπόρους σας σε αυτή σας την προσπάθεια, τους γονείς και καθηγητές σας, που σας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ κάποιοι από εσάς να περάσετε σε κάποιο από τα νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Καστοριάς. 

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, τώρα είναι η αρχή μιας νέας ζωής. Διεκδικείστε και απαιτείστε το μέλλον σας.

Καλή επιτυχία!

 

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2019, 9:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr