Το… μέγεθος όντως μετράει σύμφωνα με την επιστήμη – Αλλά πόσο πρέπει να είναι και για ποιες γυναίκες;…

Σε αντίθεση με την… καθησυχαστική φράση “το μέγεθος δεν μετράει”, η αλήθεια είναι πως το μέγεθος του πέους παίζει ρόλο στο σεξ, αλλά μόνο για μερικές γυναίκες και για ορισμένους τύπους οργασμού.

Έρευνα από το πανεπιστήμιο West of Scotland έδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν συχνούς κολπικούς οργασμούς είναι πιο πιθανό από ό,τι άλλες γυναίκες να φτάνουν πιο εύκολα στην “κορύφωση” στην σεξουαλική επαφή όταν ο σύντροφός τους έχει πιο μεγάλο πέος.

Ένας εκ των επικεφαλής της έρευνας, ο δρ Stuart Brody, υποστηρίζει ότι και οι γυναίκες που έχουν την τάση να προτιμούν την κολπική διείσδυση του πέους περισσότερο από κάθε άλλο είδος σεξουαλική επαφής, υποστηρίζουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι το μέγεθος του πέους μετράει στο σεξ.

Οι επιστημονικές απόψεις διίστανται σχετικά με το αν ο κολπικός και ο κλειτοριδικός οργασμός είναι επί της ουσίας διαφορετικός. Διαφορετικά νεύρα μεταφέρουν σήματα από τον κόλπο και από την κλειτορίδα και η διέγερση του καθενός ενεργοποιεί διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η κολπική διέγερση είναι απλά η ενεργοποίηση ενός διαφορετικού, εσωτερικού τμήματος της κλειτορίδας. Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους αναφέρουν ότι έχουν διαφορετικές αισθήσεις από τα δύο αυτά είδη οργασμού, αλλά το ποιο είδος είναι “προτιμότερο” αποτελεί καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης.

Ποιο είναι, λοιπόν, το… κατάλληλο μέγεθος;

Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες ζήτησαν από 323 γυναίκες να θυμηθούν προηγούμενες σεξουαλικές επαφές τους. Τους ζητήθηκε να περιγράψουν τις πρόσφατες σεξουαλικές τους συνήθειες και συμπεριφορές, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι για εκείνες η κολπική διείσδυση του πέους και άλλες σεξουαλικές πράξεις. Ερωτήθηκαν, επίσης, αν το μήκος του πέους επηρεάζει την ικανότητά τους να φτάσουν σε οργασμό με κολπική διέγερση.

Οι ερευνητές όρισαν το “μέσο” μέγεθος του πέους στα 15 εκατοστά και ζήτησαν από τις γυναίκες να απαντήσουν αν ήταν πιο πιθανό να φτάσουν σε κολπικό οργασμό με ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο από το μέσο όρο πέος.

Διαπίστωσαν ότι οι 160 από τις 323 συμμετέχουσες στην έρευνα είχαν μόνο κολπικούς οργασμούς και αρκετούς σεξουαλικούς συντρόφους για να συγκρίνουν τις εμπειρίες τους. Από αυτές:

  • το 33,8% προτιμάει το σεξ με άντρα που έχει πέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο
  • το 60% είπε ότι το μέγεθος δεν έκανε καμία διαφορά για εκείνες και
  • το 6,3% είπε ήταν το πιο μεγάλο πέος ήταν πιο δυσάρεστο για εκείνες στην σεξουαλική επαφή

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι οι γυναίκες που ανέφεραν υψηλότερο αριθμό κολπικών οργασμών κατά τον τελευταίο μήνα ήταν πιο πιθανό να πουν ότι το μεγαλύτερο μέγεθος του πέους στον άντρα είναι και προτιμότερο για εκείνες.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε το 2012 στην επιστημονική επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine.

Πηγή: http://www.livescience.com

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούνιος, 2019, 12:12 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr