Σπουδαία χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” προς τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Δ.Τ – Σε μια σημαντικότατη χορηγία προέβη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια”, προς τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Το ιστορικό σωματείο με έδρα τη Νέα Υόρκη στην Αμερική (έτος ίδρυσης 1910) χορήγησε ένα σημαντικότατο χρηματικό ποσό, προκειμένου να αντικατασταθεί η στέγη του κωπηλατηρίου/γυμναστηρίου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Η εν λόγω στέγη ήταν για χρόνια πηγή προβλημάτων για την ορθή λειτουργία των αθλητικών τμημάτων, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, και η αντικατάστασή της με νέα, θα επιλύσει αυτό το χρόνιο πρόβλημα. Η αντικατάσταση της στέγης θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε από βάθους ψυχής να ευχαριστήσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” για την σημαντικότατη αυτή οικονομική στήριξη που προσέφεραν. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς πραγματικά αναγνωρίζει πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά, το πόσο σπουδαίο πράγμα είναι κάποιοι άνθρωποι να αγαπούν πραγματικά τον τόπο καταγωγής τους και να τον στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε περίπτωση που απαιτηθεί. Είναι δεδομένο πως ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” έχει στηρίξει αμέτρητες φορές την Καστοριά και τους τοπικούς φορείς της, έμπρακτα, ανιδιοτελώς, με αγάπη μόνο και τίποτα άλλο. Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλης της πόλης, διότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το να υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια φιλοσοφία και στάση ζωής είναι ένα πράγμα που δεν συναντιέται πολύ συχνά.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να γνωρίσει στα μέλη του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” και στις οικογένειές τους πως η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή για οποιονδήποτε βρεθεί στην Καστοριά και θα χαρεί να τους προσφέρει όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες του Ομίλου. Ευχόμαστε σύντομα να σας έχουμε κοντά μας και να απολαύσετε τη χαρά της κωπηλασίας στη μαγευτική λίμνη της Καστοριάς. Η χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια” θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του ιστορικού Σωματείου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με χρυσά γράμματα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.

                     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Ιούνιος, 2019, 7:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr