ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΖΥΜΠΙΔΗΣ – ΄΄Η συνεργασία  όλων των  υποψήφιων   σε βασικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας θα  πρέπει να αποτελέσει τον βασικό άξονα της πολιτικής μας ΄΄

 

Βασικοί άξονες και νέο πνεύμα συνεργασίας και διαφορετικής πορείες πλέον για τους βουλευτές και τους τοπικούς παράγοντες της Π.Ε Καστοριάς, από τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Θεόφιλο Ζυμπίδη. Με νέες ιδέες και διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων-θεμάτων ζητά ανοιχτά από όλους στήριξη με συνεργασία και κόκκινες γραμμές σε βασικά ζητήματα

Δ.Τ – ΄΄Πρέπει να μας διακατέχει κλίμα συνεργασίας, θέτοντας παράλληλα κόκκινες γραμμές σε ζητήματα που αποτρέπουν την αναπτυξιακή πορεία του νομού μας.

Οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης  της Περιφερειακής μας Ενότητας  όπως για παράδειγμα ο αγροτικός τομέας ,  ο στρατός, η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  απαιτούν διεκδίκηση και λήψη αποφάσεων κατόπιν συνεργασίας.

Πιστεύω ότι όλα θα  πρέπει να είναι μία αλυσίδα  με βασικούς κρίκους τον πολίτη,  τα εκλεγμένα αιρετά μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και τους βουλευτικούς αντιπροσώπους.

Ο μοναδικός γνώμονας που θα κινηθούμε θα πρέπει  να είναι το καλό της Περιφερειακής μας Ενότητας .

Η συνεννόηση και η άμεση επαφή με τους πολίτες θα πρέπει να είναι καθημερινή , να γίνεται συζήτηση με όλους τους εκλεγμένους διότι  εκπροσωπούν μια μερίδα συμπολιτών μας  που δεν πρέπει να το παραβλέψουμε.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δώσουμε στο γεγονός ότι  πολύς κόσμος εγκαταλείπει την περιοχή μας  για εύρεση θέσεων εργασίας.

Θα πρέπει   δημιουργήσουμε  τις κατάλληλες υποδομές έτσι ώστε  ο συμπολίτης μας να μείνει στην περιοχή μας και να επενδύσει ΄΄

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιούνιος, 2019, 10:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr