Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου ΄΄Για να φέρουμε την αλλαγή στην Καστοριά ζητώ την ψήφο σας! ΄΄Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στην Καστοριά

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου. Ζω στο Βογατσικό και είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών ενώ διατηρώ ένα περίπτερο στην πλατεία του χωριού μου.

Μέσα από το περίπτερό μου έμαθα να παρατηρώ. Ένα χωριό που μικραίνει κάθε μέρα και μια κοινωνία που υποφέρει όλο και περισσότερο. Σταμάτησα να ακούω τις μηχανές της γούνας, είδα τα λιγοστά μαγαζιά του χωριού μου να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και την πλατεία μας που πριν λίγα χρόνια ήταν γεμάτη ζωή, να αδειάζει. Χαιρέτησα μαζί με τους συγχωριανούς μου τα παιδιά μας που αποφάσισαν να αναζητήσουν αλλού ένα καλύτερο αύριο. Είδα τους συνταξιούχους να αγωνίζονται με τις μικρές τους συντάξεις να στηρίξουν ολόκληρες οικογένειες.. άνεργων νέων. Η ίδια εικόνα επικρατεί σε όλη την Καστοριά.

Με την πολιτική δεν ασχολούμαι από προσωπική φιλοδοξία αλλά γιατί αποφάσισα να ενώσω τη φωνή μου με όλους εκείνους που τα τελευταία δέκα χρόνια έχασαν την αξιοπρέπειά τους, απογοητεύτηκαν, θύμωσαν. Αποφάσισα να ενώσω τη φωνή μου με αυτούς που πνίγονται από ένα «φτάνει πια».

Δεν είμαι επιστήμων, αλλά είμαι μια γυναίκα αγωνίστρια της ζωής. Μεγάλωσα και σπούδασα τέσσερα παιδιά και αξιώθηκα να δω εγγόνια. Για κάθε νέο αυτού του τόπου θέλω την προοδευτική αλλαγή.

Τιμήθηκα από μια γυναίκα, τη Φώφη Γεννηματά, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Καστοριά. Με τη δύναμη που αντλώ από την ψυχή μου θα δώσω μια έντιμη μάχη στις 7 Ιουλίου. Γιατί έχω ζεστή τη μνήμη ότι τις καλύτερες μέρες μας τις ζήσαμε με αξιοπρέπεια με το ΠΑΣΟΚ.

Για να φέρουμε την αλλαγή στην Καστοριά ζητώ την ψήφο σας!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιούνιος, 2019, 5:25 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr