ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Δικαίωση ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΟΥΛΑ. Η αποκεντρωμένη διοίκηση ΑΚΥΡΩΝΕΙ την αμφιλεγόμενη απόφαση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τα περίφημα LED,  την ΕΓΝΑΤΙΑ και την βιαστική εισήγηση ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΗ

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το γνωστό θέμα, η γνωστή βιαστική απόφαση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τον Απρίλιο μέσα στο ΠΑΣΧΑ, και ΜΑΛΙΣΤΑ λίγους μήνες πριν παραδώσει ο ΑΓΓΕΛΗΣ στον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ.

‘΄΄Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και της εταιρίας ‘’ΕΓΝΑΣΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.’’ για την ωρίμανση-προώθηση και υλοποίηση του έργου ‘’ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  ΄΄

Μετά την ξαφνική και πιεστική απόφαση ΑΓΓΕΛΗ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς ήρθε η προσφυγή ΚΩΤΟΥΛΑ για την συγκεκριμένη απόφαση την οποία και μέσα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ αμφισβήτησε ο Σάκης Καρανικολόπουλος δεχόμενος μάλιστα ειρωνεία και μικρή επίθεση….

Η προσπάθεια λοιπόν, κάποιοι να δεσμεύσουν ΞΑΦΝΙΚΑ για τουλάχιστον 12 χρόνια, τις επόμενες δημοτικές αρχές, τους δημοτικούς φόρους όλων μας, που κανονικά έπρεπε και πρέπει να καταλήγουν στα δημοτικά ταμεία, ΕΧΕΙ πέσει στο κενό με την ακύρωση της απόφασης από την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Το όλο θέμα οι ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΟΥΛΑΣ το οδήγησαν στην αποκεντρωμένη διοίκηση και έχουν δικαιωθεί παρότι τους πολέμησαν για την κίνηση τους.

Δείτε ολόκληρη την ακυρωτική απόφαση

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιούνιος, 2019, 2:05 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr