Συνέντευξη του Υποψήφιου Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Θεοφύλακτου Ζυμπίδη στον Alphafm.gr

 

1. Πως προχωρά αυτή η προεκλογική εκστρατεία λίγο πριν φτάσουμε στις κάλπες

Η προεκλογική περίοδος είναι σε εξέλιξη και αυτό που διαπιστώνεται είναι ο έντονος προβληματισμός για μεγάλα και σοβαρά θέματα ανάπτυξης της περιοχής μας όπως ο αγροτικός τομέας, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα , και φυσικά η δυσκολίες της καθημερινότητας μας.

2. Μιλάτε πολλές φορές για κοινές πορείες και συγκεκριμένες πολιτικές με στόχο την άμεση τοπική ανάπτυξη

Η συνεργασία είναι απαραίτητη για να πάρουμε σωστές αποφάσεις στα σοβαρά προβλήματα αλλά και να σχεδιάσουμε το μέλλον των παιδιών μας . Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα που στόχο θα έχει την ανάπτυξη της περιοχής μας και να σταματήσει αυτή η έντονη φυγή των νέων ανθρώπων μας .

3. Πως βλέπετε την Καστοριά μετά τις 7 Ιουλίου, υπάρχουν δυνατότητες να λύσουμε τα βασικά μας προβλήματα

Πιστεύω και σκέφτομαι θετικά για την περιοχή μας ,έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και όλοι μαζί θα το πετύχουμε .

4. Οι πολίτες και σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουν κόμμα η πρόσωπα

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό σύστημα θα πρέπει να υπάρχουν τα πολιτικά κόμματα τα οποία σχεδιάζουν βασικούς άξονες ανάπτυξης. Εμείς θα πρέπει να διαμορφώνουμε και να μεταφέρουμε τις θέσεις μας ετσι ώστε να κερδίζει κάθε φορά ο πολίτης της περιοχής μας . Πιστεύω ότι ο κόσμος θα επιλέξει πρόσωπα που θα έχουν μοναδικό γνώμονα το καλό περιοχή μας

5. Ποιο μοντέλο διοίκησης θα εφαρμόσετε αν εσείς εκλεγείτε βουλευτής

Το μοντέλο διοίκησης είναι η άμεση επαφή, επικοινωνία και συνεργασία με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης. Για να διασφαλιστούν αυτά θα δημιουργηθούν 3 γραφεία στα κέντρα των 3 δήμων με προσωπικά έξοδα όπου και θα εξασφαλίζει την άμεση επαφή με τον πολίτη . Επιπλέον υποχρέωση μας θα είναι η επαφή με τους αιρετούς έτσι ώστε να βοηθάμε στα προβλήματα τους . Έτσι θα βάλουμε σταθερές βάσεις ανάπτυξης για την περιοχή μας.

6. Εύκολος η δύσκολος ο στόχος της έδρας για σας

Η κάθε ψήφος του πολίτη είναι σεβαστή και τιμητική . Στόχος για κάθε υποψήφιο είναι η διεκδίκηση της έδρας . Φυσικά αυτός είναι και ο δικός μου στόχος για να μου δοθεί η δυνατότητα να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό την περιοχή μου και τους συμπολίτες μας

7.Τουριστικά, αναπτυξιακά μπορεί να τα καταφέρει η Π.Ε Καστοριάς

Ο τουρισμός έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την περιοχή μας. Υπάρχει μια άμεση επαφή στον συγκεκριμένο χώρο λόγο των θέσεων που διετέλεσα ως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού αλλά και ως πρόεδρος της εταιρείας τουρισμού δυτικής Μακεδονίας και από την επόμενη κιόλας μέρα θα συνεχίσουμε την στοχευμένη δουλειά που είχαμε ξεκινήσει με συνεργασίες , στόχους και χρονοδιαγράμματα.

8. Τέλος, για την γούνα μπορούμε να κάνουμε κάτι επιπλέον η θα αναμένουμε……

Οι επιχειρηματίες του κλάδου της γούνας είναι πολύ αξιόλογοι και ξέρουν πολύ καλά πως θα αναπτυχθεί ο κλάδος . Εγώ προσωπικά τους εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους στις αποφάσεις τους και φυσικά να λύσουμε μαζί τα προβλήματα που οι ίδιοι διαπιστώνουν .


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Ιούνιος, 2019, 10:58 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr