Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τους νέους της Καστοριάς

Με τη συμμετοχή πολλών νέων και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Ιουνίου, στο Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, η Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Επενδύουμε στα νιάτα του τόπου μας για μια Ισχυρή Καστοριά».

Η Μαρία Αντωνίου αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τις νέες και τους νέους που με την παρουσία τους κατέκλυσαν τον χώρο, υπενθύμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί ότι η νεολαία θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Παρουσιάζοντας τους τέσσερις αξιόλογους επιστήμονες της εκδήλωσης, οι οποίοι με τις ομιλίες τους και τη διαδραστική συζήτηση που ακολούθησε, κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρισταμένων, τόνισε ότι η δράση τους και οι εμπειρίες τους έχουν μεταφραστεί σε δημιουργικότητά και επιτυχίες μέσα από μία πορεία και μία διαδρομή, σε δρόμους καινοτόμους, εξωστρεφείς, δημιουργικούς.

Είναι αυτοί οι δρόμοι που οραματίζεται ο Πρόεδρός μας για το μέλλον της νέας γενιάς. Είναι αυτοί οι δρόμοι στους οποίους θέλουμε να οδηγήσουμε τη νεολαία της πατρίδας μας. Είναι αυτοί οι δρόμοι που αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδος του αύριο.

ΠΗΓΗ : kalpi19.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Ιούνιος, 2019, 7:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr