Καθημερινά δίπλα στους πολίτες η Αγνή Κανδύλη

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Καστοριάς, κυρία Αγνή Κανδύλη, επέλεξε για τη συνέντευξη σε μπλογκ της πόλης για την ημέρα Σάββατο 29.06, το Δήμο Άργους Ορεστικού και το πανέμορφο κτίριο της βιβλιοθήκης, όπου μετά το πέρας πραγματοποίησε βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης.

Κατόπιν επισκέφθηκε τα χωριά του άλλοτε δήμου Βιτσίου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Άνθρωποι που ασχολούνται κατεξοχήν με αγροτική κυρίως και κτηνοτροφική δραστηριότητα, έθεσαν τα σοβαρά θέματα ελληνοποίησης των προϊόντων, της αλόγιστης μείωσης της τιμής πώλησης (μήλων, φασολιών κλπ), καθώς επίσης θέματα φορολογίας και υποδομών (φραγμάτων κλπ).

Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα απαιτείται να γίνει μια από τους τρεις πυλώνες ανάπτυξης του τόπου μας.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε το Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς, του οποίου έχει την τιμή να έχει συστήσει αλλά και να έχει δώσει το όνομα του, όπου συνομίλησε με τη διοίκηση, τους γονείς των κοριτσιών και έπαιξε με τις αθλήτριες. Ο αθλητισμός πρέπει να επιστρέψει στην κουλτούρα των παιδιών μας και ομάδες όπως και αυτή μπορούν να ενισχύσουν τη δυνατότητα οργάνωσης αθλητικών γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε τις εκδηλώσεις της Ερανικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Νινάκορα στην περιοχή Χλόη.

 

Αγνή Κανδύλη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούνιος, 2019, 7:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr