30 ιστορικά αυτοκίνητα Alfa Romeo  από την Παρασκευή 5 Ιουλίου στην Καστοριά

 

Δ.Τ – Με την επιστολή αυτή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το διάστημα από την Παρασκευή 5 Ιουλίου  έως την Κυριακή 7 Ιούλιου 2019 θα βρίσκονται στην πόλη της Καστοριάς περίπου 30 ιστορικά αυτοκίνητα Alfa Romeo μαζί με τα πληρώματα τους όπου και θα διανυκτερεύσουν. Πρόκειται για τα πιο αξιόλογα αυτοκίνητα της μάρκας με χρονολογία παραγωγής από την δεκαετία του 1920 έως και την δεκαετία του 1970 και στην πλειοψηφία τους θα έρθουν από την Ιταλία. Συμφώνα με το πρόγραμμα του διοργανωτή (R.I.A.R. – Registero Italiano Alfa Romeo – www.riar.it) ο σκοπός της περιήγησης είναι η προβολή των ιστορικών τους οχημάτων μέσα από τις ομορφιές της Ελλάδας. Ο Ελληνικός σύνδεσμος RIARεπέλεξε την πλατεία Ντολτσό στην παραδοσιακή συνοικία της Καστοριάς το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 από τις 15:30 έως τις 18:00,  ώστε τα αυτοκίνητα να σταθμεύσουν και να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να τα θαυμάσουν αλλά και να τα φωτογραφήσουν από κοντά.

Για τον ελληνικό σύνδεσμο R.I.A.R.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούλιος, 2019, 7:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr